Menukaart

Voorgerechten / To Share

Foie-Gras

, terrine van ganzenlever, cramique, konfijt

24

Oesters 6/9 stuks

Trio van Oesters volgens beschikbaarheid

24/36

Garnaalkroketten 't Werftje

, frisse seizoensalade, verse tartaar, peterselie

23

Gamba's Pastis / Kruidenboer

, gamba's in Ricard of kruidenboter saus, frisse seizoensalade, brood

23

Carpaccio

, rucola, truffelolie, parmezaan

23


Vlees suggesties

Simmentaler Dry Aged

, 4 weken gerijpt vlees, van oorsprong Zwitsers

44

Hertenkalf

, grand veneur, appel, veenbes, amandelkroket

39

Tomahawk 1.2kg (2 personen)

, handgesneden friet, peper, bearnaise of champignonsaus

49 p.p.


Nagerechten

Kaasbordje

Selectie specialiteitskazen uitgekozen door James

18

Tarte a tin

Hoeve-ijs, peer, calvados

15

Tiramisu

rood fruit, coulis

12

Hoofdgerechten

Garnaalkroketten 't Werftje

, frisse seizoensalade, verse tartaar, frietjes

28

Steak tartaar a la methode Parisienne

, rundergehakt, frietjes, sla, eieren, ui

29

Rib-Eye Steak

, rundsvlees, seizoensalade, frietjes, Peper of Champignonsaus

36

Roggevleugel

, boter, kappertjes, seizoensalade, puree

34

Catch of the day

, selectie vis volgens beschikbaarheid, seizoen groenten, frietjes/puree

xx

Gamba Pastis

, gamba's, fettuccini, tomaten of seizoensgroenten

34

Fettuccini Maison "Carbonara"

, pasta, carbonara variant van de chef

26